Ung projektmager lægger fra land, med 20 deltagere

I morgen begynder første kursusdag, i den første version af Ung projektmager. Når vi starter bliver det med 20 unge fra hele Næstved Kommune.

Vores kursister er meget ambitiøse, og har store forventninger til kurset. Vi glæder os meget til at komme i gang, og lære vores kursister bedre at kende

Vi har følt en stor opbakning til kurset blandt de frivillige foreninger og ungdomsuddannelserne i Næstved Kommune. Vi skylder stor tak for jeres hjælp med at sprede budskabet ud - også til dem som ellers ikke er en del af foreningslivet til dagligt.

... og 8 værtsforeninger

Vi er også glade for at kunne starte et samarbejde med vores 8 værtsforeninger. Det er frivillige lokale foreninger, der ønsker at være vært for et projekt. Vi har et bredt udvalg af foreninger, der både beskæftiger sig med sport, kultur, socialt arbejde og ungdomsarbejde.

De otte værtsforeninger er: