FORANDRING I FORENING

Bogen sætter fokus på samarbejde og partnerskaber mellem foreninger og den lokale kommune.

Hvad gør den frivillige ressource i de folkeoplysende foreninger til et særligt aktiv, som både forening og kommune kan få stort udbytte af at sætte i spil i velfærdssamfundet?

Bogen beskriver DNA’et i de folkeoplysende foreninger, hvordan en kommune er skruet sammen og hvordan disse to parter gennem partnerskaber kan skabe forandring i forening.

Forfatteren er en erfaren praktiker i spændingsfeltet mellem forening og kommune, og bogen er spækket med konkrete anvisninger og ideer til temaer for partnerskaber, motivation af foreningsfrivillige og hvordan kommunen fyrer op under frivilligheden.

Forandring i forening på internettet

"Foreningerne skal tro på deres demokratiske værdier"
Anmeldelse af Malene Thøgersen fra Videnscenter for folkeoplysning

"Ny energi og inspiration til samarbejde"
Anmeldelse af Merete Helms fra KFUM-Spejderne i Danmark

"Håndbogen for den engagerede foreningsleder"
Anmeldelse af Per Paludan Hansen fra Dansk Folkeoplysnings Samråd

"Forandring i Forening"
Anmeldelse af Steen Finsen fra Amatørenes Kunst og Kultur Samråd

Torben Stenstrup er forfatter, og har skrevet bøger om fundraising, foreningsledelse og partnerskaber

Foredrag om Forandring i forening

Mød forfatteren bag bogen, og hør et levende foredrag om Forandring i forening. Torben fortæller om tankerne bag bogen, og de oplevelser med det kommunale system han har haft som frivillig

Udtalelser om Forandring i forening

Det er en bog som på mange måder lukker et af de huller, der er i litteraturen om de forandringer, der sker med foreningerne
— Thomas Kirkeskov. Generalsekretær for KFUM-Spejderne i Danmark
Folkeoplysningen og alle ildsjælene i det frivillige foreningsliv har stor og afgørende betydning og giver mening i forhold til samfundets udfordringer nu og i fremtiden
— Marianne Jelved. Fra bogens forord
Torben Stenstrup er ekspert i ForeningsDanmark, og han har prøvet det hele. Det kan man fornemme når han deler ud af sine erfaringer i bogen.
— Lars Kolind. Bestyrelsesformand og forfatter