STÅ STÆRKERE MED PARTNERSKABER

Vi klæder foreningen på til at indgå i succesfulde partnerskaber og udarbejde en partnerskabsstrategi og handlingsplaner.

Et partnerskab mellem din forening og kommunen kan skabe ny værdi i jeres lokalområde og give foreningen en helt ny rolle. Men hvis partnerskabet skal holde, er det væsentligt, at det bygger på ligeværdighed, og at det er motiverende for de frivillige i foreningen.

Vi rådgiver både lokalforeninger direkte og via programmer i landsorganisationer, der sætter fokus på lokalforeningers muligheder for at etablere kommunale partnerskaber.

Sådan kan vi understøtte dit arbejde

• Udformning af en partnerskabsstrategi
  • Rådgivning om konkrete partnerskaber med kommunen
  • Rådgivning om samarbejdsmodeller og metoder
  • Workshops til udvikling af partnerskabsideer

Foreningsudviklerne har udgivet Bogen "Forandring i Forening", der beskriver hvordan foreninger bedre kan samarbejde. Bogens indhold er bygget på erfaringer fra teori og eget frivilligt arbejde.

Vi har en fast timepris på 1000 kr. inklusive moms. Vi kan lave en aftale på en fast pris for processen. Det er din garanti for en gennemskuelig pris.

Lignende produkter