Den gode ide er en del af det gode projekt. Ikke så vigtig som organisation, erfaring og ledelse - men dog en ret vigtigt del.

Vi har jagtet den gode ide på vores første weekendmodul. Hele lørdagen er gået med en kreativ proces, hvor projektmagerne har udviklet mange ideer, og derefter har udvalgt de bedste. 

Et projekt starter med en god ide, men det slutter ikke der. Vi har lagt mange timer i at lade deltagerne finpudse, kritisere og ombestemme sig. Man skal kunne fejre at man har sagt nej til noget, og dermed sparret sig selv og andre for at udføre noget man egentligt ikke tror på.

Vi har også fået tid til aktiviteter der sætter fokus på holdarbejde, og styrker samarbejdet og netværket mellem projektmagerne. Det handlede om at lave en 3-retters menu og redde et æg fra den sikre faldulykke.

Alle projektmagere har lavet en DiSC Personprofil om søndagen. Den nye viden om persontyper, hjælper de holdende til at kunne arbejde bedre sammen. Det hjælper dem også med at forstå hvordan en populær type test virker, hvad den kan og hvad den ikke kan. Hovedbudskabet er klart: Du er god, som du er. Alle profiler er vigtige på et godt projekthold.

Billeder fra weekenden

Videoer fra weekenden